Raul Petrescu, directorul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești (RASP), își invită prietenii virtuali să dea like și share unei fotografii postate pe pagina oficială de Facebook.

În imagine, Petrescu apare alături de Mircea Cosma, fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, de Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploiești, de Mădălina Crăciun, director în cadrul Direcției Tehnic Investiții din cadrul Primăriei Ploiești, dar și de doi primari de comune din Prahova.

Toți se află în Sicilia, într-o deplasare pe bani publici. Delegația prahoveană participă în aceste zile la o întâlnire bilaterală cu oficialii italieni pe teme de economie.

De remarcat este că Raul Petrescu este singurul care poartă o ținută sportivă (blugi și geacă) în timp ce restul participanților care apar în fotografie respectă dress code-ul unei întâlniri oficiale.

Fotografia cu delegația prahoveană a fost postată pe pagina de Facebook deținută de Raul Petrescu, joi 12 decembrie. Imediat, prietenii virtuali au fost invitați, prin mesaje private, să dea like și share imaginii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here