politisti

politistiÎn această dimineață, între ora 6.00 și ora 10.00 a fost organizată o razie de către secția 4 de poliție, în cartierul Mimiu din Ploiești. La acțiune au participat 70 de polițiști din cadrul secției, polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, cât și 15 jandarmi din cadrul IJJ Prahova.

Pe parcursul raziei au fost efectuate cinci percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de natură judiciară. Totodată,  au fost organizate două filtre rutiere și au fost efectuate verificări pentru depistarea persoanelor care s-au racordat ilegal la rețeaua de distribuție a energiei electrice. În urma activităților desfășurate, au fost găsite mai multe bunuri care ar proveni din furturi din locuințe și care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, la sediul Poliției Prahova au fost aduse cu mandat 10 persoane bănuite de implicare în comiterea unor fapte ilicite, un bărbat fiind reținut pentru infracțiuni de furt.

Pe parcursul desfășurării raziei, polițiștii au legitimat 280 de persoane și au verificat 20 de autovehicule, pentru abaterile constatate fiind aplicate 25 de amenzi în valoare de peste 3.200 de lei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here