fbpx
duminică, martie 3, 2024
spot_img

Restricții de circulație pe DN 1, timp de trei zile

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Traficul va fi restricționat pe DN 1, pe raza localității Sinaia, timp de trei zile, începând de marți dimineață.

Potrivit Poliției Prahova, începând de marți, ora 9.00, până joi, ora 18.00, vor fi restricții de trafic pe DN 1, la Sinaia, pe sensul de mers Brașov către Ploiești, pentru a fi montate piesele metalice de mare tonaj ale viitoarei pasarele pietonale.

Vă informăm faptul că în perioada 23 ianuarie a.c.( ora 09.00)-25 ianuarie a.c.( ora 18.00), pe Drumul Național 1 ( km 121+088)-121+359, pe raza localității Sinaia, pe sensul de mers Brașov către Ploiești, se vor institui restricții de circulație, în vederea montării pieselor metalice de mare tonaj-pasarelă pietonală.

- Reclamă -

Pe durata desfășurării lucrărilor circulație se va desfășura alternativ, pe sensul opus de mers, pe câte o bandă de circulație, pe un segment de aproximativ 500 de metri.

Recomandăm conducătorilor auto să manifeste răbdare și să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.”, a transmis Poliția Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut