fbpx
miercuri, octombrie 4, 2023
12.3 C
Ploiești
spot_img

Restricții de trafic în Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Autoritățile au decis impunerea unor restricții de trafic pe mai multe străzi din Ploiești în următoarele zile. Prima măsură se aplică vineri dimineață, în parcarea de lângă Palatul Culturii, iar duminică, restricții pe strada Ștefan cel Mare.

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a decis impunerea unor restricții de trafic în Ploiești în zilele de 9, 11 și 16 iunie.

- Reclamă -
Restricții trafic
Restricții trafic

Vineri, circulația va fi închisă pe tronsonul străzii Erou Călin Cătălin aflat între Palatul Culturii și Palatul Administrativ. Va avea loc o expoziție de mașini de epocă, urmată de o paradă, în cadrul „Old Cars Rally Cheia 2023”. Evenimentul este organizat de Retromobil Club România.

Aproximativ 40 de autoturisme vor fi expuse până la ora 10.00, după care vor porni, rând pe rând, pe Bulevardul Republicii, mergând mai întâi spre Câmpina. Evenimentul se derulează pe durata a două zile. Parada va trece și prin Vălenii de Munte, înainte de a se încheia în stațiunea Cheia, din comuna Măneciu. Vineri, odată cu ieșirea din parcarea de lângă Palatul Culturii, nu se vor mai impune și alte restricții, mașinile urmând să parcurgă traseul în trafic liber, cu respectarea regulilor de circulație, a anunțat Primăria Ploiești.

Restricții de trafic duminică, în zona Bisericii Catolice

Municipalitatea ploieșteană a mai anunțat astăzi, într-un comunicat, că vor fi restricții de trafic și duminică, pe strada Ștefan cel Mare, pentru o procesiune religioasă. Astfel, între orele 11.30 și 12.30, traficul va fi restricționat pe tronsonul din dreptul Bisericii Catolice până la intersecția cu strada Covurlui, pentru o procesiune cu ocazia Sărbătorii Corpus Domini – Trupul Domnului.

- Reclamă -

„Deplasarea participanților la procesiunea respectivă se va efectua pe partea carosabilă a străzii, cu întoarcere, în procesiune, tot pe partea carosabilă, pe durata desfășurării evenimentului”, se arată în comunicat.

Cu aceeași ocazie, Comisia pentru Siguranța Circulației a decis impunerea unor restricții de trafic în data de 16 iunie, în zona stadionului „Ilie Oană” Ploiești, pentru derularea concertului caritabil dedicat strângerii de fonduri pentru Spitalul de Pediatrie.

Citește și Accident în Prahova. O basculantă a lovit un autoturism

Petrolul donează încasările din bilete Spitalului de Pediatrie

„Comisia Municipală pentru Transport şi Siguranţa Circulaţiei a aprobat restricționarea, începând cu ora 13.30 și până la ora 24.00, a căilor de acces pietonal și rutier în zona stadionului «Ilie Oană» din Ploiești, pe str. Stadionului, str. Alexandru Vlahuță, str. Mihai Bravu, str. George Topârceanu, str. Latină, str. Sportului, având în vedere organizarea CONCERTULUI CARITABIL PENTRU SPITALUL DE PEDIATRIE PLOIEȘTI,  care va avea loc în ziua de VINERI – 16.06.2023, începând cu ora 18.00”, a anunţat Primăria Ploieşti.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Bătrână lovită de mașină în timp ce traversa DN 1

O bătrână a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa DN...