fbpx
duminică, septembrie 24, 2023
21.2 C
Ploiești
spot_img

Retailerul local La Cocoş, cunoscut pentru politica preţurilor mici, a deschis al treilea hipermarket

Citește Și

- Reclamă -

Retailerul local La Cocoș, cunoscut pentru politica prețurilor mici, a ajuns la vânzări de 713 milioane lei, transmite zf.ro. Afacerea, administrată de antreprenorul Iulian Nica, și-a majorat anul trecut afacerile și aproximativ 30%, de două ori mai rapid decât inflația, mai scrie sursa citată.

Într-o mai mică măsură, această creștere este susținută și de faptul că retailerul a deschis cel de-al treilea magazin al companiei, în Ploiești. Pe plan local este vorba despre a doua unitate deschisă. Hipermarketul a fost deschis în toamna anului 2022, astfel că a prins doar câteva luni de funcționare în anul anterior.

La Cocoș este un hipermarket cunoscut pe plan local pentru politica prețurilor mici, reușind astfel să fie concurent cu marile lanțuri de magazine mari, care au tot pierdut teren în ultimii ani în favoarea discountului și a proximității moderne. Compania a reușit să mențină prețurile scăzute prin investiții mai scăzute în amenajare și ambianță.

- Reclamă -

Deşi sunt voci care spun că a apus vremea hipermarketurilor, rezultatele La Cocoş vin să infirme această teorie. Ba mai mult, conform datelor ZF.ro, primele două magazine se numără printre cele mai bune ca vânzări din România.

Cele mai bune magazine de retail alimentar din România ca vânzări sunt, conform ultimelor date ZF, hipermarketurile Carrefour Băneasa, Auchan Titan şi Cora Lujerului, fiecare cu afaceri de sub 100 mil. euro anual. Totuşi, ele au suprafeţe aproape duble sau chiar de aproape trei ori mai mari decât La Cocoş Bucureşti şi, respectiv, Ploieşti, mai scrie sursa citată.

Hipermarketul La Cocoș se implică și în proiectele locale de susținere a comunității, fiind sponsor principal al concursului Miss Generația lui John 2023, organizat de John Cristea în parteneriat cu Ziarul Incomod.

- Reclamă -

(P)

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...