Restaurantele de lux din Ploiești pregătesc programe speciale pentru noaptea de Revelion, întrecându-se atât din punct de vedere al meniurilor și al programelor artistice, dar și al prețurilor practicate. Pentru 250 de persoană, ploieștenii pot petrece o noapte de vis la o locație extravagantă din apropierea orașului.
Primirea invitaților se va face la ora 20:00 cu țuică fiartă și șorici, iar aperitivul este unul extrem de bogat.
- Aspic de curcan
- Trandafiri din Salam de Sibiu
- Rulada de cascaval
- Castravete palmier cu crema de branza Philadelphia
- Chiftelute Heaven
- Tarta cu piept de pui
- Tarta cu mousse de ton si ardei copt
- Evantai din muschi tiganesc
- Tarta cocktail de creveti
- Frigaruie cu rosii cherry si mozzarella
- Tarta cu somon fumme
- Tarta cu salata de bœuf
Pentru a se ridica la înălțimea așteptărilor petrecăreților, în meniu se regăsesc mâncăruri sofisticate: duet din file de șalău cu file de somon servit cu buchetiera de legume, duet de sarmale asortate, rulou din mușchiuleț de porc și piept de pui umplut cu mozzarella și bacon, garnitură de cartofi duchesse si salata de muraturi și nu numai. Băutura este diversificată și așa cum era de așteptat, nu va lipsi tortul și focul de artificii de la 12 noaptea.