fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

România va plăti 60 de milioane de euro pentru că nu a închis toate gropile de gunoi. Una este în Prahova

spot_img

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Mircea Fechet, a anunțat că România va primi foarte probabil, pe data de 14 decembrie, o condamnare din partea Curții Europene de Justiţie (CJUE).

Aceasta se leagă de faptul că statul român nu a închis și ecologizat 31 de gropi de gunoi, una dintre ele fiind în Prahova, la Vălenii de Munte.

Aceast lucru ar trebui realizat până la 31 decembrie 2023, altfel România ar putea plăti daune de 60 de milioane de euro.

România a primit o listă de 101 depozite care trebuiau închise/ecologizate. Acest lucru s-a întâmplat prin condamnarea primită de statul român, în 2018.

- Reclamă -

Din lista celor 101 de depozite, am reuşit să închidem doar o parte, iar astăzi sunt încă 31 astfel de depozite industriale neecologizate.

Acestea, din păcate, vor pune România în situaţia în care nu doar să fie condamnată, dar există un risc major să fim condamnaţi cu sancţiuni pecuniare. 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img