Operatorul de salubritate Rosal ar fi luat decizia de a renunța la 150 de măturători din Ploiești și de a-i muta la București, anunță telegrama.ro. Decizia este, însă, devastatoare pentru ploieșteni, care se plâng constant de mizeria din oraș și de multitudinea de deșeuri abandonate si nestrânse de pe străzi.

În eventualitatea unui astfel de scenariu, reporterii ziarului Incomod au solicitat puncte de vedere de la primarul Adrian Dobre și de la cei doi viceprimari, Cristian Ganea și George Pană. Singurul care a răspuns a fost viceprimarul Ganea care l-a atacat pe primarul Dobre pe acest subiect:

“Dacă eram primar, municipiul Ploiești nu ajungea în situația unui oraș scăpat de sub control. Cine semnează facturile la plată să răspundă de situația în care arată Ploieștiul, de starea drumurilor, curățenia și tot ceea ce înseamnă administrarea unui oraș. P.S.: sunt în concediu, dar tot le-am răspuns celor de la ISU astăzi când au sunat să anunțe cod portocaliu, primarul nu le-a răspuns.”, a declarat Cristian Ganea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here