iluminat

Un nou scandal în Primăria Ploiești! De data aceasta tema o reprezintă iluminatul de sărbători. Pe o parte este primarul Adrian Dobre care, într-o conferință de presă ținută luni, 24 octombrie, l-a acuzat pe directorul SGU, Donald Constantin, că va lăsa Ploieștiul în beznă.

”Cred că domnul Donald Constantin ar trebui să fie mult mai atent cu astfel de lucruri și ar trebui să depună absolut toate eforturile astfel încât să nu ne trezim în situația în care ne-am trezit anul trecut”, a declarat primarul Ploieștiului, Adrian Dobre.

În replică, Donald Constantin, directorul SGU Ploiești, a declarat că nu înțelege de ce primarul Dobre se uită în curtea SGU atâta timp cât este singura societate din subordinea primăriei care este pe profit. „Se pare că domnul Dobre face în continuare presiuni asupra SGU, singura societate care merge bine, pe profit. Domnul primar se uită în grădina SGU și uită că în trei luni a desființat CSM-ul și că societățile celelalte nu funcționează neavând directori generali și aici fac referire la TCE și Hale și Piețe.”.

Vedeți mai jos declarațiile celor doi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here