fbpx
duminică, martie 3, 2024
spot_img

Șeful ISU Prahova a demisionat, la cererea lui Arafat, după tragedia de la Ferma Dacilor

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Șeful ISU Prahova, colonelul Nicolae Tudoroiu, a demisionat din funcție, la cererea lui Raed Arafat, în urma tragediei de la Ferma Dacilor.

Anunțul a fost făcut printr-un comunicat remis de Departamentul pentru Situații de Urgență.

”În urmă cu puțin timp, la solicitarea șefului DSU, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Șerban Cantacuzino” al Județului Prahova, colonel Nicolae Tudoroiu a cerut eliberarea din funcția de comandă deținută pentru a nu exista suspiciuni în ceea ce privește ancheta aflată în derulare, acesta ocupând funcția de conducere din data de 17.05.2023”, se arată în informare.

- Reclamă -

În același comunicat se arată că șeful DSU, secretarul de stat Raed Arafat a dispus conducerii IGSU identificarea a doi ofițeri care să ocupe funcțiile vacante, fiind vorba despre funcția de comandant al ISU Prahova, dar și cea de șef al Inspecției de Prevenire din cadrul ISU Prahova. Reamintim că șeful acestei structuri, lt. col. Șandru Răzvan, a fost demis ieri din funcție.

Reamintim că Ferma Dacilor a luat foc în noaptea de Crăciun și mai multe persoane au fost surprinse în interior. Șapte cadavre, dintre care trei ale unor copii, au fost găsite carbonizate până la această oră printre resturile complexului. O a opta persoană este în continuare dată dispărută.

13 subofițeri ISU Prahova au continuat căutările peste noapte, alături de echipa de criminaliști.

- Reclamă -

Până la ora actuală nu a fost stabilită cauza incendiului, însă, există mai multe ipoteze. Se pare că focul a pornit de la acoperiș și s-a extins de sus în jos, astfel că una dintre ipotezele luate în calcul este aceea că focul a pornit de la panourile fotovoltaice instalate pe acoperișul de la Ferma Dacilor.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut