Sursa foto: gandul.info

Sicriul cu trupul neînsuflețit al regelui Mihai va fi adus în țară miercuri, la ora 11.00, și va fi dus la Castelul Peleș, unde va rămâne pentru câteva ore, apoi va fi transportat la București și va fi depus în Sala Tronului de la Palatul Regal, unde va rămâne până sâmbătă, ziua în care va avea loc înmormântarea, la noua catedrală Episcopală de la Curtea de Argeș.

Sicriul va fi adus de o aeronavă a Forțelor Aeriene Române, în care vor fi prezenți membri ai Familiei Regale, reprezentatul Guvernului, reprezentantul Armatei României, precum și membri ai Casei Majestății Sale. Vor face de garda, pe tot traseul de la Geneva la București, militari din Brigada 30 Garda Mihai Viteazul.

Sicriul cu corpul neînsuflețit al Majestății Sale va fi transportat cu Trenul Regal de la București la Curtea de Argeș, potrivit news.ro.

La aeroport vor fi prezenți Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, membri ai Familiei Regale, reprezentanți ai Instituției Președintelui României, ai Guvernului, ai Parlamentului, ai Armatei și ai Bisericii Ortodoxe Române. Ceremonia de la Otopeni va avea caracter militar, după cum a precizat Casă Regală.

sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here