Șeful Poliției Române a dispus un control la Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, după ce mascații de la trupele speciale au intrat din greșeală în casa unui coleg de-al lor, în loc să intre într-una din casele Duduienilor. Serviciul Omoruri este cel care a coordonat descinderile făcute miercuri, 12 august, la imobilele Duduienilor și cel care a trimis mascații la adresa greșită, scrie g4media.ro, care citează surse din poliție.

Acasă era doar mama polițistului, au mai spus sursele. Cele două adrese erau aproape identice, doar că una dintre case era localizată pe strada, iar cealaltă pe intrarea cu același nume.

”Este inacceptabilă confuzia pentru că există o normă internă care te obligă, în astfel de operațiuni, să faci recunoaștere înainte să te duci în acțiune!”, au explicat sursele. Serviciul Omoruri este condus de Radu Gavriș.

  • Până la difuzarea articolului Radu Gavriș nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Context.

Polițiștii de la trupele speciale au descins, miercuri dimineață, în mai multe locuri din București și Ilfov în dosarul deschis după moartea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian. Perchezițiile auavut loc acasă la membri ai clanurilor Duduianu, în cartierul Rahova și Rinu, inclusiv în zona Bragadiru din județul Ilfov, implicați în conflictul care a avut loc în urmă cu o săptămână în sectorul 6, iar oamenii legii au căutat, printre altele, armele folosite atunci, conform surselor. În urma descinderilor, trei membri ai clanului Duduianu au fost arestați, printre ei fiind și frații lui Emi Pian.

Sursa: g4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here