Un tânărul de 21 de ani din Săcele, judeţul Braşov, a fost reținut după ce a fost acuzat că şi-a stropit iubita însărcinată cu o substanţă inflamabilă şi i-a dat foc, în urma unui conflict. Acesta va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de tentativă de omor.

În cursul zilei de marţi, tânărul a avut un conflict cu iubita sa în vârstă de 17 ani, alimentat de gelozie. El i-a dat foc, iar rudele fetei au intervenit pentru a o salva.

„Echipajul SMURD de terapie intensivă cu medic a intervenit acolo. O victimă de sex feminin, de aproximativ 17 ani, prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare, al toracelui și al feței. A fost transportată la Unitatea Primiri Urgențe”, a declarat reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Luiza Dănilă.

Tânăra este însărcinată şi, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, care a trimis la locul incidentului un echipaj SMURD de terapie intensivă cu medic, are arsuri pe mâini, torace şi faţă, ea fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Sursa: www.digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here