Virgil Dridea a decedat, duminică dimineață, la vârsta de 81 de ani. Trecerea lui “Puiu Dridea” în neființă a cutremurat familia petrolistă. 

Mereu aproape de Petrolul și după ce perioada de glorie a echipei ploieștene, Virgil Dridea a fost și unul dintre marii susținători ai noului Petrolul renăscut după falimentul din 2016.

Plecarea lui Virgil Dridea dintre noi a produs o mare durere în familia petrolistă.

Octavian Grigore, fost elev al lui Nea Puiu Dridea și actual oficial al clubului ploieștean, și-a găsit greu cuvintele, duminică dimineață, la puțin timp după aflarea veștii.

“M-a bulvesat această veste. Puiu Dridea a reprezentant un nume uriaș pentru Petrolul, un fotbalistr în istoria clubului, caștigător de campionat, de cupe, un om cu un caracter desobit, un antrenor cu care am participat în cupele europene si unul dintre cei mai dragi oameni și prieteni pe care familia Petrolului i-a avut.

Nea Puiu a fost unul dintre pionieriii proiectului noul Pertrolul, a fost cel care s-a alăturat ideiloir noastre, ale celor mai tineri, și a susținut această idee, de a nu lăsa Petrolul să moară.

Prezența lui nea Puiu Dridea a contat foarte mult ca și credibilitate și cred ca am pierdut unul dintre marii susținători, unul dintre oamenii cei mai importanți ai istoriei petroliste”, a spus Tavi Grigore.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here