Săptămâna trecută ziarul Incomod a publicat o anchetă cu privire la lucrările care sunt efectuate la imobilul din strada Ștefan Greceanu, nr. 6, lucrări care din informațiile reporterilor noștri sunt ilegale și, mai mult decât atât, coordonate chiar de către city managerul Teodora Marin. Imobilul aparține fiului Teodorei Marin și din fotografiile realizate în zonă reiese că de săptămâni întregi echipe de muncitori sparg pereți, ferestre și renovează imobilul.

cerere teodora marin urbanismJurnalistul Cătălin Stavri a publicat pe blogul personal, stavri.ro, cererea prin care proprietarul imobilului de a obține certificat de Urbanism pentru renovarea imobilului. Interesant de observat este, însă, momentul în care cererea a fost depusă la Urbanism.

Înaintea publicării materialului în ziarul Incomod, reporterii noștri au contactat-o pe Teodora Marin pentru un punct de vedere iar aceasta a declarat că:

“Acum se efectuează lucrări de reparații curente, nu se efectuează alte lucrări, pe interior se efectuează și conform Legii 50 are voie să facă. Urmează să își ia și autorizație de construcție, deocamdată face doar pe interior, nu modifică absolut nimic, totul rămâne la fel. Vă trimit eu o adresă de la Urbanism, le-am solicitat punctul de vedere, numai când se va lucra la acoperiș atunci se va lua și autorizație de construcție, o să se ia.”

Cu numai o zi înainte ca articolul să apară în ziarul Incomod la Direcția de Urbanism, care este în subordinea city managerului Teodora Marin, a apărut și cererea de emitere a Certificatului de Urbanism. Probabil aflând că subiectul a ajuns în atenția jurnaliștilor, Teodora Marin a încercat să-și ascundă urmele pe ultima sută de metri, pentru a întări ideea că lucrările coordonate de acestea sunt legale, deși din informațiile noastre nu se întâmplă așa.

Reamintim că la Direcția de Urbanism a fost numită director Cristina Herția, la recomandarea consilierului Eugen Prună, cu acordul Teodorei Marin. Astfel, protejata city managerului este chiar cea care conduce instituția de unde Teodora Marin trebuie să obțină autorizațiile pentru ca lucrările sale să fie legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here