fbpx
sâmbătă, decembrie 2, 2023
spot_img

Traian Băsescu, mesaj către Klaus Iohannis: Şi eu am făcut erori

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

basescu gogol - Ziarul INCOMODFostul preşedinte Traian Băsescu a postat pe Facebook un mesaj în care i se adresează direct actualului șef al statului, Klaus Iohannis, căruia îi cere să reconsidere numirea lui Eugen Teodorovici în funcția de ministru al Finanțelor.

Traian Băsescu mai postase vineri un mesaj pe tema numirii lui Teodorovici, în care avea un ton mult mai dur și îl acuza pe Klaus Iohannis că nu ține seama de ceea ce dorește populația care l-a votat la 16 noiembrie. „Grivco şi USL-ul sunt mai vii ca oricînd, dar nu „pas cu pas”, ci buluc”, spunea, ironic, fostul președinte criticându-l pe Klaus Iohannis că a acceptat numirea lui Teodorovici, cel care a votat pentru menținerea imunității senatorului Dan Șova.

În postarea de duminică, tonul fostului președinte se schimbă și este mult mai condescendent. „Și au am făcut erori”, recunoaște Traian Băsescu, dându-i actualului președinte circumstanțe atenuante: „Poate nu ați știut că s-a opus reținerii și arestării lui Dan Șova”. Totuși, îl avertizează pe Klaus Iohannis:  numirea lui Teodorovici ar fi „un semnal care vă trimite înapoi la Grivco şi în braţele turnătorului Felix”.

- Reclamă -

Îndemnându-l pe actualul președinte să revină asupra deciziei de a-l numi pe Teodorovici la Finanțe, mesajul lui Traian Băsescu se încheie în notă sentimentală, cu o rugăminte: „Vă rog, rămîneţi pentru români cel din 16 noiembrie 2014. Toţi avem nevoie de speranţă, inclusiv un fost preşedinte”.

Mesajul postat de Traian Băsescu:

„Domnule preşedinte Iohannis,

- Reclamă -

Înţeleg că v-aţi înţeles cu V.V.Ponta pentru desemnarea lui Eugen Teodorovici la Finanţe. Şi eu am făcut erori. Poate nu aţi ştiut că s-a opus reţinerii şi arestării lui Dan Şova pentru falsificarea probelor.
Dar astăzi când ştiţi acest lucru din imaginile de la Gândul, a-l valida pe Teodorovici, care a votat pentru ascunderea adevărului, este un semnal care vă trimite înapoi la Grivco şi în braţele turnătorului Felix.
Vă rog, rămâneţi pentru români cel din 16 noiembrie 2014. Toţi avem nevoie de speranţă, inclusiv un fost preşedinte”.

Sursa: www.digi24.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei copii au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea lor a fost alertată poliția

Trei copii de 11, 14 și 16 ani au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea...
spot_img