fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

Inundaţii la periferia Galaţiului

Citește Și

- Reclamă -

atentionari rauri - Ziarul INCOMODPloile din ultimele zile au creat probleme mari la periferia Galaţiului. Mai multe case au fost inundate, iar oamenii au fost nevoiţi să se refugieze la rude sau la cunoscuţi. Apa s-a revărsat pe străzi, în curţi şi în locuinţe, din cauza sistemului de canalizare mult prea vechi.

Casa dărăpănată a unui bătrân de la marginea Galaţiului a fost inundată de apele revărsate pe străzile din cartier. La fel s-a întâmplat şi cu alte patru case. Cei mai mulţi locuitori din zonă sunt bătrâni şi au cerut ajutorul pompierilor să le scoată apa din case şi curţi.

Apă pluvială. S-a strâns. Sunt mai multe case în care a intrat apa. Nu am fost solicitaţi să facem evacuarea zonei deocamdată, dar, dacă se va impune, vom evacua persoanele”, spune Eugen Chiriţă, purtător de cuvânt ISU Galaţi .

- Reclamă -

A plouat fără încetare în ultimele ore la Galaţi. Din cauza sistemului de canalizare defect, casele şi gospodăriile din zona periferiei au fost inundate. Apa a ajuns să depăşească jumătate de metru, iar pompierii încearcă să o evacueze cu ajutorul unei motompe.

Nu este prima dată când au loc inundaţii în zonă. Probleme apar la fiecare ploaie puternică, din cauza sistemului de canalizare nemodernizat.

Sursa: www.digi24.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Marcel Ciolacu, întâmpinat la Bacău: ”Kind reminder de la moldoveni”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a fost întâmpinat la Bacău de un grup de protestatari cu pancarte care au...
Sari la conținut