Un agent de poliție din cadrul secției 4 Ploiești a fost prins luând mită, vineri după amiază, în urma unui flagrant. Este vorba despre Ionuț Bucur, cunoscut printre colegii săi mai ales sub porecla Balon. Acesta ar fi solicitat de la un bărbat cercetat într-un dosar de viol, suma de 3000 de euro pentru a-l scoate de sub urmărirea penală.

În urma informațiilor care au ajuns la urechile ofițerilor de la Direcția Generală Anticorupție, polițistului de la secția 4 i s-a organizat un flagrant. Acesta a fost prins în urma unei urmăriri ca în filme, pe o stradă din Ploiești. Interesant este că asupra sa nu au fost găsiți decât 500 de euro, deși tânărul cercetat în dosarul de viol, plătise 3000 de euro, suma cerută de Bucur. Se pare că diferența de 2500 de euro a rămas la intermediarii afacerii, doi interlopi din Ploiești.

Bucur a fost reținut pentru 24 ore de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, iar astazi va fi prezentat instanței Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here