fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

Un alt local celebru din Bucureşti a fost închis de ANAF

Citește Și

- Reclamă -

la placinte - Ziarul INCOMOD177 de magazine şi localuri au fost închise în întreaga ţară de către agenţii Antifraudă, după ce a intrat în vigoare, de la 1 martie, noua Ordonanţă de Urgenţă ce permite sigilarea acestora pentru sume nejustificate găsite în casa de marcat.

O altă ”vedetă” pe lista celor de la ANAF este localul La Plăcinte, de pe Bulevardul Dacia,  închis de Fisc la data de 22 martie, potrivit celor de la b365.ro.

- Reclamă -

Altfel, patronii se plâng că localurile sunt închise chiar dacă abaterea financiară constatată este de doar 3 lei, spre exemplu, aşa cum s-a întâmplat în cazul localului Pub 18. 

Victor Ponta a răspuns luni unei întrebări referitoar la presupusele abuzuri ale ANAF, în astfel de cazuri: „Dacă există abuzuri ale ANAF, cu siguranţă vor fi sancţionate, dar văd că există o frăţie a evazioniştilor fiscali. Există companii şi în media care datorează 100 de milioane de lei şi care critică. Evident că ei se luptă cu ANAF-ul, ca să nu plătească taxe şi impozite. Cei care critică ar trebui să plătească ei înşişi”.

Sursa: www.gandul.info

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Căutarea Google a primit o actualizare – Partea 2

Acum poți căuta orice pe ecranul telefonului tău Android fără să schimbi aplicațiile.Citește și: Căutarea Google a primit o...
Sari la conținut