la placinte

la placinte177 de magazine şi localuri au fost închise în întreaga ţară de către agenţii Antifraudă, după ce a intrat în vigoare, de la 1 martie, noua Ordonanţă de Urgenţă ce permite sigilarea acestora pentru sume nejustificate găsite în casa de marcat.

O altă ”vedetă” pe lista celor de la ANAF este localul La Plăcinte, de pe Bulevardul Dacia,  închis de Fisc la data de 22 martie, potrivit celor de la b365.ro.

Altfel, patronii se plâng că localurile sunt închise chiar dacă abaterea financiară constatată este de doar 3 lei, spre exemplu, aşa cum s-a întâmplat în cazul localului Pub 18. 

Victor Ponta a răspuns luni unei întrebări referitoar la presupusele abuzuri ale ANAF, în astfel de cazuri: “Dacă există abuzuri ale ANAF, cu siguranţă vor fi sancţionate, dar văd că există o frăţie a evazioniştilor fiscali. Există companii şi în media care datorează 100 de milioane de lei şi care critică. Evident că ei se luptă cu ANAF-ul, ca să nu plătească taxe şi impozite. Cei care critică ar trebui să plătească ei înşişi”.

Sursa: www.gandul.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here