Mihai Drăgușin, zis Pitulă, din Câmpina, ar putea ieși astăzi din arest, dacă judecătorii Tribunalului Prahova vor accepta contestația depusă de acesta la măsura arestului preventiv. Pitulă a fost arestat preventiv în același dosar cu Ion Voinea, care de altfel a fost eliberat deja din arest preventiv și plasat în arest la domiciliu în luna septembrie, după ce ambii au fost acuzați că au violat și bătut o tânără de 19 ani, din Câmpina.

Fapta s-a petrecut la finalul lunii iunie, când tânăra povestește că a fost luată cu forța dintr-un club de către cei doi interlopi, Voinea și Pitulă, și dusă cu un taxi la un hotel de la ieșirea din Câmpina, unde a fost violată și bătută. În tot acest timp, fata spune că Voinea o amenința cu un cuțit. Într-un final, de abia după ora 9 dimineața, cei doi au adormit, iar victima a reușit să fugă din camera de hotel unde era ținută cu forța.

Detalii despre evenimentul de atunci puteți reciti aici!

În timpul cercetării, din cauza presiunilor la care a fost supusă și din teama de a i se face din nou rău, tânără a vrut să își pună capăt zilelor, așa că a înghițit un pumn de pastile și și-a tăiat venele. Din fericire, a fost găsită la timp de către iubitul ei și dusă la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Fata s-a confruntat apoi cu o depresie severă și a beneficiat de tratament medicamentos o perioadă. Însă, din cauza efectelor secundare ale tratamentului, a renunțat la pastile chiar cu o săptămâna înainte să afle că Voinea a ieșit din arest. Temerile ei s-au întors în acel moment, iar acum îi este frică de faptul că și cel de-al doilea bărbat acuzat în dosar va fi eliberat și va putea astfel să-i facă rău din nou.

Citește aici detalii despre presiunile la care a fost supusă tânăra și familia ei pe parcursul cercetărilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here