Un ploieștean a devenit violent ieri la ședința de Consiliu Local din municipiu, amenințându-i cu bătaia pe cei din sală. “Vreți să vă aștept afară să vă rup gâtul?!”, i-a strigat bărbatul consilierei Marilena Stanciu, înainte de a fi scos din sală de directorul Poliției Locale, Carmen Gheorghe.

Fernando Scoruș spune că își caută dreptatea de peste 20 de ani și a venit ieri să le reproșeze consilierilor locali acest lucru, dar și faptul că au transformat ședințele de Consiliu Local într-un circ politic.

Bărbatul spune că în urmă cu 23 de ani a cumpărat un teren în municipiu, pe care voia să își construiască o casă, dar Primăria nu i-a dat voie să facă acest lucru, întrucât respectivul teren figurează ca zonă verde în baza unui ordin de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu.

Potrivit deprahova.ro, bărbatul spune ca Primăria a tergiversat ani la rând exproprierea, timp în care ploieşteanul a plătit impozite deşi nu a putut folosi terenul. Anul trecut, Fernando Scoruş a anunţat declanşarea unei grevei fiscale. Paradoxal, pentru că nu şi-a impozitele locale, ploieşteanul a fost notificat că i s-a pus sechestru pe respectivul teren, chiar dacă acesta deţine şi alte imobile.

Vezi mai jos video cu momentul în care Fernando Scuroș a devenit recalcitrant în ședința de Consiliu Local:

Sursa: www.deprahova.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here