fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

UPDATE. Cum s-a încercat blocarea unui post în Primărie pentru o apropiată a lui Sorin Oprescu

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE. Reporterii noștri au fost contactați de reprezentanții Biroului de Presă ai Primăriei Ploiești care ne-au comunicat că după ce a fost publicat articolul, primarul Adrian Dobre s-a interesat de ce redacția noastră nu a primit răspuns la solicitare. Reprezentanții primăriei ne-au comunicat că răspunsul fusese trimis în data de 16 februarie, totuși la redacția noastră nu a ajuns respectivul email, probabil în urma unei erori tehnice. Răspunsul a fost trimis astăzi, iar din acesta reiese că Alina Roman a fost angajată în data de 6 decembrie 2016 în cadrul Direcției Tehnic Investiții, pe data de 14 decembrie și-a suspendat activitatea, iar după alte două săptămâni, pe 28 decembrie, și-a încetat activitatea.

alina roman rasp prim - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -

Știrea inițială:

Alina Roman, cunoscută mai degrabă în presa centrală drept „blonda de la străzi a lui Oprescu” este o fostă angajată a Primăriei Capitalei, apropiată a fostului primar bucureștean Sorin Oprescu. După ce aceasta a plecat din București, se pare că municipalitatea ploieșteană a încercat să blocheze un post pentru aceasta, în cadrul Direcției Tehnic Investiții.

Alina Roman a ocupat prin concurs la data de 1 decembrie un post în cadrul Serviciului Dezvoltare, Administrare Unități de Învățământ și Sănătate. Dar, potrivit surselor, aceasta nu venea la serviciu decât foarte rar, iar postul era astfel ocupat degeaba. Mai mult decât atât, se pare că aceasta a dorit să își suspende raporturile de muncă, astfel încât postul să-i fie „rezervat”, dar să nu vină la serviciu. Numai că informația a răsuflat în spațiul public și, cel mai probabil în urma articolelor apărute în presă, Alina Roman a ales să demisioneze.

- Reclamă -

De altfel, reporterii noștri au trimis o solicitare către Primăria Ploiești în data de 7 februarie prin care ceream să ni se comunice data când Alina Roman a întrerupt raporturile de muncă, dar nici până în ziua de astăzi reporterii noștri nu au primit răspuns. Astăzi, jurnaliștii i-au solicitat primarului Adrian Dobre un punct de vedere referitor la această situație, iar acesta a spus că Roman a demisionat la două săptămâni după angajare.

Este cel puțin ciudat cum Alina Roman a depus atâtea eforturi pentru a se angaja în Primăria Ploiești, a susținut un concurs pentru ocuparea unui post, iar la mai puțin de două săptămâni a ales să își dea demisia. În plus, gurile rele spun că aceasta nu avea nevoie de un astfel de loc de muncă, plătit cu aproximativ 1.200 lei, în condițiile în care atunci când venea la serviciu afișa ținute mult mai scumpe de atât.

Reamintim că Alina Roman a demisionat în 2015 din funcția de director general al Administrației Străzilor București, după ce HotNews.ro a publicat o amplă anchetă care a arătat de ce traficul din București este unul de coșmar și cum se face Primăria vinovată de acest lucru.

Citiți ancheta realizată de HotNews.ro aici!

- Reclamă -

N.R.: Subiectul privind angajarea Alinei Roman în cadrul Primăriei Ploiești reprezintă o investigație comună a publicațiilor Incomod și Republika News.

Vezi mai jos ce spune primarul Adrian Dobre despre Alina Roman:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Prahova: percheziții la firme care au făcut fraude cu fonduri

Polițiștii din Prahova au efectuat 30 de percheziții într-un dosar în care sunt vizate firme care au făcut fraude...
spot_img
Sari la conținut