fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

UPDATE. Poliția caută un bărbat care hărțuiește femeile pe străzile din Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE: comentariu facebook - Ziarul INCOMOD

Un cetățean ne-a spus pe Facebook, într-un comentariu postat la articolul de mai jos că acesta nu este un caz singular, menționând că astfel de incidente se petrec frecvent pe străzile lăturalnice ale cartierului Malu Roșu din Ploiești (foto).

- Reclamă -

Știrea inițială:

O femeie din Ploiești a fost agresată în cel mai ciudat mod posibil în plină stradă, în zona cartierului Democrației. Incidentul a avut loc luni, 16 ianuarie 2017, în jurul orei 17.

Femeia a spus că în timp ce mergea pe stradă, a simțit cum este atinsă din spate și când s-a întors, speriată, a observat un bărbat care cu o mână încerca să o atingă pe fese sau să îi bage mâna în pantaloni, iar cu cealaltă mână se masturba și că agresorul a ejaculat pe hainele ei.

- Reclamă -

În urma incidentului, ploieșteanca a mers la poliție și a depus plângere.

„Un individ mergea în spatele meu, mă ajunge din urmă și îmi pune mâna pe fund, sau încerca să-mi bage mâna în pantaloni pe la spate, mă întorc speriată și-l văd pe individ cum se masturba și în secunda doi a ejaculat pe mine”, a povestit polițiștilor.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut