fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO| Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Domnul Dobre deja se gândeşte la un exit foarte frumos

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Primarul Adrian Dobre a fost ținta unor atacuri dure venite din partea preşedintelui PSD Prahova, Bogdan Toader.

În cadrul unei conferințe, de presă organizată miercuri,  liderul social-democraților prahoveni i-a sugerat primarului Ploieştiului, liberalul Adrian Dobre, să îşi încheie prematur mandatul şi să accepte o aşa-zisă promovare într-o altă funcţie politică.

- Reclamă -

 

Concret, Bogdan Toader a afirmat că are informaţii că reprezentanţii PNL i-ar pregăti lui Adiran Dobre o „ieşire elegantă”, dând de înţeles că aceştia nu mai au încredere în şansele lui de a câştiga în 2020 un al doilea mandat.

Liderul social-democraților prahoveni a susținut faptul că aceasta ar fi singura variantă ca edilul să plece din Primărie cu o imagine cât de cât bună.

- Reclamă -

Bogdan Toader a catalogat faptul că  primarul Adrian Dobre a avut un „mandat dezastruos”, o „gândire distructivă” și „zero realizări.

„Dacă mă întrebaţi pe mine, domnul Dobre deja se gândeşte la un exit foarte frumos, deja am auzit din partea unor membri PNL că este nominalizat la un minister sau prefect în judeţul Prahova. Aici se pune o singură problemă, înseamnă că îşi asumă foarte clar că a avut un mandat dezastruos, că a avut zero realizări. Dintre cele mai cunoscute cred că este achiziţia a zece autobuze pe un credit, tot ce ştiu ca realizare, în rest, că a depus foarte multe proiecte, de 100 de milioane de euro, nu ştiu câte sunt semnate… Automat, nu este în implementare dacă nu este semnat, este în precontractare sau în alt stadiu. Dar faptul că are zero realizări şi se gândeşte la o ieşire cât mai frumoasă din această funcţie, astfel încât să arunce pe PSD şi ALDE toată povara unei guvernări locale dezastruoase, înseamnă că a realizat în sfârşit că nu este omul potrivit pentru această funcţie, lucru pe care puteam şi noi să i-l spunem acum vreo doi ani, când ne-am dat seama că nu are o conducere constructivă, ci una distructivă, promovând oameni fără valoare, asigurându-se că nu există o conducere stabilă. Să schimbi secretarul municipiului de cinci ori este o greşeală, să intri în conflict cu directorul Economic, care îţi asigură toată sustenabilitatea proiectelor, este o gândire distructivă”, a declarat preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. Dupa ce anterior Primarului Dobre, a fost un primar PSD-ist care a furat totul pentru urmatorii 10 ani de unde realizari la Primarul Dobre???? Un nimeni absolut si acest Prefect PSD-ist, care urmeaza tot unui PSD-ist care a luat doar 8 ani de puscarie pentru cat a furat, iar copii lui 3 si 5 ani de puscarie! Pana la urma in mandatul care se incheie in anul 2020 Ploiestiul a avut „3 Pacalici” la coducere, cu asa pacalici la conducere asa realizari! Am fost pacaliti toti ploiestenii si cei bogati si cei saraci cu minciunile promise la alegerile din anul 2016! Voi ziaristii, dace aveti sange in voi, faceti de acum o prezentare adevarata a situatiei din mandatul care se incheie in noiembrie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img