fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

VIDEO Bogdan Toader: ”Proiectele PNL sunt doar la nivel de hârtie, hârtii pe bani mulți”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Deputatul PSD Bogdan Toader a fost prezent într-o emisiune în studioul Ziarului Incomod, în care a discutat despre problemele actuale ale județului Prahova.

Având în vedere că în mandatul anterior Bogdan Toader a fost președinte al Consiliului Județean Prahova, a făcut o comparație pornind de la cum era județul în 2020 și cum este în prezent, sub conducerea lui Iulian Dumitrescu (PNL).

Deputatul PSD susține că, în mare parte, actuala conducere a Consiliului Județean Prahova n-a făcut altceva decât să continue proiectele demarate de el când încă era președinte și ”să facă doar hârtii pentru proiecte noi, hârtii pe bani mulți”. Bogdan Toader spune că a auzit multe promisiuni pentru proiecte de infrastructură mare, dar că acestea n-au fost demarate propriu-zis, doar au fost întocmite studii de fezabilitate care au costat foarte mult.

- Reclamă -

În schimb, spune că actuala conducere a județului nu s-a mai preocupat nici măcar de starea drumurilor și că nu s-au mai făcut reparații curente, iar la ora actuală drumurile din județ arată mai rău decât în 2020.

Un alt proiect criticat de fostul președinte al CJ Prahova este cel al introducerii gazelor pe Valea Slănicului despre care spune că în realitate nu este altceva decât o țeavă care se îngroapă în pământ, dar care nu va avea acces la o sursă de gaze.

Bogdan Toader a vorbit și despre situația din Consiliul Local Ploiești, despre care spune că este evident sabotajul făcut de consilierii liberali față de primarul Andrei Volosevici.

Vezi mai jos emisiunea integrală cu deputatul PSD Prahova:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img