fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

VIDEO Ce copii riscă să devină mai ușor dependenți de droguri

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

După accidentul provocat de Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a omorât doi tineri și a rănit alți trei în accidentul din 2 Mai, fiind sub influența drogurilor în timp ce conducea, s-a vorbit foarte mult și despre faptul că acesta era „un copil de bani gata„.

Opinia publică și-a îndreptat atenția și către familia lui Vlad Pascu și s-a făcut referire la faptul că acesta provenea dintr-o familie înstărită financiar care i-a oferit multe avantaje materiale (mașini, ceasuri și chiar și substanțe interzise, în contextul în care mama acestuia este acuzată că îi aducea droguri la petrecerile la care mergea).

Jurnalista Mihaela Constantin a avut-o invitată într-o emisiune pe dr. Irina Minescu, managera Spitalului de Psihiatrie Voila, și a întrebat-o care sunt elevii care sunt predispuși să consume droguri, inclusiv dacă o situație materială mai bună aduce la pachet un risc mai mare în acest sens.

- Reclamă -

Răspunsul psihiatriei a fost acela că nu situația materială este cea care aduce după sine riscul, explicând situații în care atât copii cu bani mai mulți, cât și cei aflați la polul opus – copiii din centrele de plasament, pot ajunge consumatori. Riscul mai mare vine la pachet mai degrabă cu problemele emoționale, vulnerabili fiind în primul rând acei copii care nu au suport din partea familiei sau afecțiune, a explicat dr. Irina Minescu.

Urmăriți mai jos fragmentul de emisiune în care dr. Minescu a explicat care sunt grupurile vulnerabile de copii în ceea ce privește consumul de droguri:

Urmărește aici emisiunea integral!

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img