fbpx
duminică, martie 3, 2024
spot_img

VIDEO Clasa politică își bate joc de copii de Sărbători!

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Jurnaliștii Ziarului Incomod, Mihaela Constantin și Cătălin Stavri, au realizat o nouă ediție specială de talk show despre clasa politică din Ploiești care lasă copiii și bătrânii fără luminițe, o bucurie care anul acesta le-a fost răpită.

După ce anul trecut ploieștenii au stat trei luni fără apă caldă, de data aceasta liberalii au găsit o nouă limită pe care să o încalce, în războiul pe care îl duc cu primarul Andrei Volosevici. Cu scopul de a-l sabota pe acesta, lasă un oraș întreg fără luminițe, ignorând că asta era poate singura bucurie de Sărbători pentru copii sau bătrâni sărmani.

Mai există o speranță, însă: astăzi ar urma să aibă loc o nouă ședință de Consiliu Local și sperăm că de data aceasta clasa politică va decide pentru ploieșteni, nu pentru propriile interese. La ședința de luni seară consilierii liberali au spus că marți se vor reuni într-o nouă ședință, dar până la ora publicării articolului, aceasta nu a fost convocată. Sperăm că în al 12-lea ceas consilierii se vor prezenta la ședință și vor vota alocarea banilor pentru iluminat. Poate așa măcar în Ajun de Crăciun și Ploieștiul, reședința unui județ dintre cele mai importante din țară, va avea ornamente de Sărbători.

Ce le transmit jurnaliștii Incomod politicienilor, aflați urmărind emisiunea de mai jos:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut