fbpx
sâmbătă, mai 25, 2024
spot_img

VIDEO De-ale campaniei. Ce au mai făcut candidații în ultima săptămână

Citește Și

- Reclamă -

Jurnaliștii Incomod au realizat un nou talk show despre candidații din Prahova și Ploiești la alegerile locale din 9 iunie.

În cadrul emisiunii, am trecut în revistă evenimentele din ultimele zile și atacurile lansate în spațiul public de către candidați.

Dincolo de atacuri, vorbim și de jigniri în adevăratul sens al cuvântului, cum ar fi: ”pierdut manager, îl declar nul”, ”primarul zero” și alte apelative pe care candidații și le adresează pe Facebook. Sau vorbim despre postări cu expresii de genul: ”freak show la Circul de Stat Ploiești” sau ”la coș cu Volo”.

- Reclamă -

Urmăriți emisiunea de mai jos pentru a afla ce au mai făcut candidații în ultimele zile. Imagini cu postările la care facem referire în cadrul talk show-ului, la finalul articolului:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...