fbpx
joi, noiembrie 30, 2023
spot_img

VIDEO Emoționant: zeci de ucraineni încearcă să oprească, cu mâinile goale, un convoi militar uriaș al armatei ruse

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Imagini emoționante au apărut în spațiul public cu zeci de ucraineni care au încercat să oprească, cu mâinile goale, un convoi militar uriaș al armatei ruse.

Ucrainenii, cu mâinile, goale, încearcă să stopeze înaintarea convoiului rusesc. Militari ruși coborâți din blindate și camioane trag focuri de armă în aer pentru a-i intimida și dispersa pe ucraineni, dar aceștia nu pleacă din fața blindatelor.

- Reclamă -

Nu e clar dacă e vorba despre convoiul de lung de 64 de km al armatei ruse sau de un alt convoi militar de pe teritoriul Ucrainei.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. Nu-i nimic emoționant aici , ci este o mare tâmpenie să procedezi astfel ( rezultate militare / combative 0 din partea ucrainienilor, posibile daune substanțiale ale civililor ). Dobitocii care învață / susțin populația civilă să procedeze astfel merită să fie împuşcați. ( nu confundați combatanții civili / partizanii / luptători de gherilă inarmați , cu descreierații din imagini ).Mai lipseau să pună în față şi câțiva copii , şi circul era complet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Criza gunoaielor, rezolvată temporar. La ce acord au ajuns Rosal și Vitalia

Operatorul de salubritate Rosal nu a mai colectat gunoaiele din 84 de localități prahovene, inclusiv Ploiești, încă de luni,...
spot_img