fbpx
miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

VIDEO Iulian Dumitrescu, acuzat de primarul Ploieștiului că își face campanie pe stadionul Ilie Oană

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Weekend-ul trecut, reprezentanții PNL au premiat 600 de copii și juniori de la 40 de echipe de fotbal din Prahova pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. Primarul Andrei Volosevici i-a atacat pe liberali și a sugerat că președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, și-a făcut campanie prin acest eveniment.

În timpul unei conferințe de presă organizată luni, la primăria Ploiești, pe subiectul termiei, Andrei Volosevici a spus despre activitatea de pe Ilie Oană că „se aplaudă, se pozează, se postează tot PNL-ul„, dar că Iulian Dumitrescu „nu a dat niciun leu„ pentru refacerea gazonului de pe stadion, deși a promis acest lucru de luni de zile.

În plus, Andrei Volosevici spune că nu a fost încheiat niciun contract pentru această activitate și că era normal ca stadionul să perceapă o chirie. Evenimentul a fost organizat de Asociația Județeană de Fotbal Prahova și a fost cofinanțat de Consiliul Județean Prahova, potrivit unui comunicat remis de CJ.

Vezi mai jos video cu declarația primarului Andrei Volosevici:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img