fbpx
sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img

VIDEO Marius Constantin: orașul Băicoi a atras investitori privați

Citește Și

- Reclamă -

Marius Constantin, primarul orașului Băicoi, a fost prezent într-un talk show Incomod în care a vorbit despre prioritățile pe care le-a avut în acest mandat. Infrastructura, învățământul și sănătatea au fost cele trei direcții pe care s-a concentrat, spune edilul.

Orașul este acum asfaltat în proporție de aproximativ 90%, spune Marius Constantin, fapt care a atras investiții private în oraș și a creat locuri de muncă pentru băicoieni, mai explică primarul.

Edilul a vorbit despre cât de importante sunt fondurile și parteneriatele pentru dezvoltarea unui oraș și a explicat de ce din bugetul propriu al unei localități nu se poate face mare lucru, dând exemplu cât va costa investiția de realizare a unui pasaj rutier pe DN 1, la intrare în orașul Băicoi.

- Reclamă -

Constantin este și președinte PUSL Prahova și spune că va candida la un nou mandat de primar. Cum în zona politică se aude că și fostul primar intenționează să candideze, l-am întrebat dacă îi este teamă sau este încrezător cu privire la alegerile din iunie.

Iată ce a răspuns acesta:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO 2 morți și 9 asistați medical în urma unui incendiu

Doi oameni au murit, iar alți 9, printre care și un copil, primesc îngrijiri medicale în urma unui incendiu...
Sari la conținut