Un nou protest față de Ordonanța dată de Tudorel Toader care modifică legile justiției are loc duminică seară în Capitală.
Protestatarii s-au adunat în Piața Victoriei, unde au manifestat pentru retragerea OUG 7 și independența justiției, scandând “Demisia!” sau “Abrogați și-apoi plecați!”, iar apoi au pornit în marș spre Ministerul Justiției.

03.03.2019-ziua 762-Piata Victoriei-Protest față de ordonanța de urgență 7/2019 de modificare a legilor Justiției -Jos ciuma rosie!

تم النشر بواسطة ‏‎Vocea Strazii‎‏ في الأحد، ٣ مارس ٢٠١٩

În același timp, și zeci de actori ai Teatrului Naţional din Bucureşti (TNB) au protestat duminică seară, pe treptele instituţiei, cerând o justiţie independentă . Pintre actorii solidari cu magistraţii s-au aflat Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ, care au spus că toţi românii de bună-credinţă trebuie să iasă în stradă şi să îşi spună nemulţumirea, aceasta fiind singura soluţie de a scăpa de actuala putere.

Peste o mie de persoane mărșăluiesc și în Cluj-Napoca. „Justiție, nu corupție”, „Uniți salvăm toată România”, „Cuib de hoți și de mafioți”, scandează protestatarii.

La Sibiu, aproape 1.500 de oameni protestează. Se scandează: „Repetenți și infractori, nu vă vrem conducători”. Proteste sunt şi la Constanţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here