fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

Video – PNL vrea să mărească prețul la gigacalorie în Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Prezent la întrunirea consilierilor județeni, pentru a cere lămuriri în legătură cu subfinanțarea Ploieștiului, primarul Andrei Volosevici a fost ”interpelat” de către unul dintre liberali.

Consilierului județean Eugen Ionică (PNL) a dezvăluit intențiile pe care le au liberalii pentru ploieștenii de la bloc:

- Reclamă -

”Toată lumea este de acord că trebuie să fie încălzit orașul. Dar nu la 260 de lei, cât este… Costurile de producție pentru agentul termic sunt mult mai mari. Dacă facem protecție socială doar pentru scopuri politice și nu pe baze economice…”, a spus liberalul Ionică.

„În primul rând, domnule Ionică, tariful plătit de populație este 186,97 lei/Gcal fără TVA. În al doilea rând, o asemenea propunere, de creștere a tarifului achitat de ploieștenii care locuiesc la bloc ar duce în sapă de lemn zeci de mii de familii din municipiu. Sau poate, pentru dumneavoastră, liberalii, care aveți surse de venit mult peste media locuitorilor Ploieștiului, în special cei care lucrați în societăți și instituții de stat, acest lucru nu prezintă interes?”, a replicat Andrei Volosevici, primarul Ploieștiului.

@ziarulincomod

PNL vrea să mărească prețul la gigacalorie în Ploiești #foryou

♬ sunet original – Ziarul Incomod – Ziarul Incomod
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut