Scandal monstru între polițiști și locuitorii unui cartier din Hunedoara! Oamenii legii au încercat să rețină un bărbat care nu avea documentele prevăzute de lege pentru situația Stării de Urgență în care ne aflăm, însă mai multe persoane au sărit în apărarea acestuia.

Imaginile vorbesc de la sine:

Polițisti bătuți cu pietre dupa ce au vrut să rețină un bărbat

Polițisti bătuți cu pietre dupa ce au vrut să rețină un bărbat!

Posted by Ziarul Incomod on Saturday, April 18, 2020

Deocamdată nu este clar ce s-a petrecut. Pe filmări oamenii strigă că este un abuz, se aud înjurături și chiar se folosesc pistoalele cu șocuri electrice.

Potrivit alba24.ro, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie, trei dintre persoanele care au luat parte la aceste violențe identificate și au fost duse la sediul Poliției pentru a fi audiate.

Poziția IPJ Hunedoara:

”Urmare a incidentelor semnalate în cartierul Micro 7 din municipiul HUNEDOARA, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie.

Trei dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost deja reținute și sunt conduse la sediul poliției urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracțiunilor de ultraj tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere (intrucât două dintre autospecialele de poliție au fost avariate in cursul intervenției).

Intervenția polițiștilor era una de verificare a respectării deplasării spațiul public pe parcursul stării de urgență. Aceștia au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care ar fi fost introdusă întruna dintre autospecialele de poliție întrucât nu a avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă, moment în care o parte dintre cei prezenți în zonă au devenit violenti la adresa polițiștilor”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here