fbpx
duminică, aprilie 14, 2024
spot_img

VIDEO Zeci de mii de tone de deșeuri, îngropate ilegal în Prahova

Citește Și

- Reclamă -

Senatorul USR Aurel Oprinoiu a fost prezent într-un talk show Incomod moderat de jurnalistul Cătălin Stavri în care a vorbit despre audierea sa în dosarul Mafia Deșeurilor.

Oprinoiu, care este și președinte al Comisiei de Mediu din Senat, a povestit că a solicitat să fie martor în dosarul Mafia Deșeurilor și a fost audiat. În cadrul emisiunea, a dezvăluit în exclusivitate ce a discutat cu procurorul de caz.

Senatorul USR spune că în câteva luni ale anului 2023 în Prahova au fost îngropate ilegal zeci de mii de tone de deșeuri, sub nasul autorităților nepăsătoare sau complice.

- Reclamă -

Parlamentarul a detaliat cum a bătut fără succes la ușile autorităților competente să intervină: Consiliul Județean Prahova, Garda de Mediu Prahova și Agenția pentru Protecția Mediului Prahova.

Totodată, Aurel Oprinoiu a povestit în exclusivitate pentru ziarul Incomod că a descoperit la marginea Ploieștiului o groapă ilegală unde sunt îngropate deșeuri periculoase.

Care sunt societățile implicate și cine mai face parte din mafia deșeurilor care pare că a pus stăpânire pe județ aflați chiar de la senatorul prahovean, în emisiunea pe care o puteți urmări mai jos:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO 2 morți și 9 asistați medical în urma unui incendiu

Doi oameni au murit, iar alți 9, printre care și un copil, primesc îngrijiri medicale în urma unui incendiu...
Sari la conținut