fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

VIDEO+FOTO. Ministrul Agriculturii, întâlnire cu fermierii din Prahova pentru a afla problemele cu care se confruntă

Citește Și

- Reclamă -

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, s-a întâlnit joi, 21 mai, cu fermierii și cu reprezentanții fermelor de familie din județul Prahova pentru a afla direct de la aceștia care sunt problemele cu care se confruntă.

Una dintre problemele semnalate de fermieri a fost sistemul de irigații, iar directorul Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare (ANIF), Ștefan Constantin, le-a prezentat fermierilor situația actuală și ce îmbunătățiri vor fi aduse sistemului de irigații din județ. Reprezentanții Ministerului Agriculturii au precizat în cadrul întâlnirii că planul este ca actuala capacitate de irigare să fie dublată în perioada următoare.

- Reclamă -

La întâlnirea cu fermierii au participat ministrul agriculturii, Adrian Oros, directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, directoarea Agenției Domeniilor Statului (ADS), Camelia Procop, deputatul prahovean George Ionescu, secretarul de stat Emil Dumitru, și directorul general ANIF, Ștefan Constantin.

În contextul stării de alertă privind pandemia de coronavirus, toți cei prezenți au purtat măști, le-a fost luată temperatura la intrarea în sala de discuții și au fost respectate toate recomandările autorităților în acest context, inclusiv distanțarea socială.

Vezi mai jos imagini video și foto din timpul discuțiilor:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut