fbpx
vineri, aprilie 12, 2024
spot_img

Zece diplomați ruși vor fi expulzați din România

Citește Și

- Reclamă -
Ministerul Afacerilor Externe a decis să expulzeze zece diplomați ruși, ca răspuns la crimele comise în mai multe localități din Ucraina. 

Astfel, printr-un comunicat de presă Ministerul Afacerilor Externe a informat că zece persoane din cadrul Ambasadei Federației Ruse la București vor fi declarate ca persoane non gratae, având în vedere că activitățile și acțiunile acestora contravin prevederilor Convenției de la Viena privind relațiile diplomatice din 1961.

În comunicat s-a precizat: „Aceste elemente au fost comunicate părții ruse astăzi, 5 aprilie 2022, cu prilejul convocării la sediul MAE, din dispoziția ministrului Bogdan Aurescu, a ambasadorului Federației Ruse la București, domnul Valery Kuzmin, la nivel de secretar de stat pentru afaceri strategice. Cu prilejul convocării, MAE a reiterat condamnarea fermă a crimelor comise la Bucea și în alte localități din Ucraina, pentru care răspunderea aparține Rusiei”.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din România

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din RomâniaAgent în vânzǎri externe Protecția mediului este o responsabilitate comună -...
Sari la conținut