fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
26.2 C
Ploiești
spot_img

Zonă de promenadă în pădurea Păulești. Au început lucrările

Citește Și

- Reclamă -

Constructorul care a câștigat licitația a demarat lucrările la viitoarea zonă de promenadă din Pădurea Păulești. Anunțul a fost făcut luni de administrația locală.

Vorbim de o investiție făcută cu fonduri de la bugetul local.

Contractul a fost încredințat, prin procedură de achiziție publică pe SEAP, unei firme din județul Dâmbovița, care are ca și colaboratori alte două societăți.

- Reclamă -

În plus, se va amenaja un traseu separat pentru biciclete, cu o suprafață de 1765 mp, care va beneficia și de trei suporturi pentru cei care vor să facă o pauză.

La intrarea pe alei vor fi menţinute două dintre alveolele cu verdeaţă existente.

De asemenea, se va interveni cu amenajări peisagistice specifice.

- Reclamă -

Lucrarea trebuie finalizată în 6 luni, cu încă trei luni de prelungire, dacă în perioada de iarnă execuția va fi suspendată din cauza condițiilor meteo. În jur de 15 aprilie 2024 e programată recepția.

Este un efort bugetar pentru comuna Păulești, dar sunt sigur că această lucrare va aduce un plus de confort pentru locuitori și va constitui un punct de atracție. Am ales să facem această investiție, cu ideea că vom readuce în Pădurea Păulești, o oază de verdeață și umbră, cu potențial de dezvoltare pentru întreaga comunitate, nu doar localnicii, ci și ploieștenii și prahovenii din localitățile învecinate” – a declarat primarul Sandu Tudor.

Edilul a mai precizat că și Consiliul Județean ar putea participa la finanțarea lucrării, deoarece a depus o cerere pentru un parteneriat. În acest caz, efortul bugetar pentru comună va fi substanțial mai mic.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...