fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

20:30. Protestatarii se află pe Șoseaua Vestului din Ploiești, merg spre sediul DNA. VIDEO+FOTO

Citește Și

- Reclamă -

Manifestanții ploieșteni și-au continuat drumul pe Șoseaua Vestului din Ploiești, la ora actuală aflându-se în zona intersecției de la Ofelia și merg către sediul Direcției Naționale Anticorupție.

„E un gest simbolic să oprim în fața DNA pentru ca noi toți care suntem aici să le cerem să ne scape de hoții care ne guvernează și care vor să ne vândă cu totul, să vândă România, vor să fure tot, tot, tot. Vrem să-i cerem DNA-ului să ne scape de ei”, a explicat Marius Fenichiu, care participă la manifestație alături de ploieșteni.

- Reclamă -

Cu toate acestea, din cauza frigului și întrucât traseul ales în seara aceasta este mai lung decât cel din serile anterioare, oamenii au început să se desprindă de coloană și să plece. Însă, cei rămași încă mai scandează să iasă lumea din case și totodată strigă „DNA să vină să vă ia”.

Reporterii ziarului Incomod se află și astăzi în mijlocul evenimentelor și transmit protestul live, pe pagina de Facebook a ziarului.

Vezi mai jos imagini video și foto de la fața locului:

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut