fbpx
duminică, septembrie 24, 2023
23.4 C
Ploiești
spot_img

260 de ploieșteni sancționați pentru fumat și mâncat semințe în parcuri

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

De la începutul sezonului cald, Poliția Locală Ploiești a intensificat acțiunile de patrulare în perimetrul zonelor de agrement, atât pentru prevenirea săvârșirii de fapte antisociale, cât și pentru asigurarea unui climat de curățenie, ordine și siguranță publică.

În urma activităților desfășurate în parcurile și locurile de joacă de pe raza municipiului, polițiștii locali din cadrul Birourilor de Ordine Publică au legitimat 560 persoane, 261 dintre acestea fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 54.220 lei, iar 230 au fost atenționate verbal cu privire la obligația de a se comporta civilizat, de a respecta normele de conviețuire socială.

Sancțiunile au fost aplicate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, fumatul în spațiile amenajate pentru locuri de joacă, aruncarea de resturi menajere, inclusiv coji de semințe pe domeniul public, scăldatul sau spălatul în fântânile arteziene ori în lacurile amenajate, precum și documente de identitate expirate.

- Reclamă -

           

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...