6,3 km din Autostrada Comarnic-Brașov și 3,5 km drum de legătură cu câte două benzi pe sens se deschid circulației joi seară, 17 decembrie. Micul tronson din autostrada A3 Comarnic-Brașov a fost construit de firma românească Alpenside și începe și se termină în DN73, ocolind localitățile Râșnov și Cristian.

Tronsonul ar urma să fie dat în trafic joi spre seară, după ce la ora 15.00 sunt așteptate oficialitățile de la Transporturi la fața locului.

Tronsonul este construit de firma românească Alpenside pentru circa 25 de milioane de euro și include 6,3 km de autostradă și 3,5 km de drum de legătură cu câte două benzi pe sens.

Proiectul fost contractat încă din octombrie 2017, dar abia din luna mai 2019 se lucrează în teren, atunci fiind eliberată și autorizația de construire.

Bucata de autostradă Râșnov – Cristian este de fapt ultimul segment/lot al autostrăzii Comarnic – Brașov, o autostradă care bate pasul pe loc pe zonele dificile de pe Valea Prahovei de peste 12 ani.

„Ciotul” de autostradă, inclusiv drumul de legătură, începe și se termină în DN73 cu câte un sens giratoriu în fiecare capăt.

Sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here