fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Un bărbat a sunat la 112 pentru a anunța că își omoară fosta iubită, o femeie din Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat a sunat la 112 pentru a anunța că își omoară fosta iubită, o femeie din Ploiești, motivând gestul prin faptul că femeia l-ar fi îndatorat la bancă în perioada în care locuiau împreună.

„În noaptea de 22/23 ianuarie, prin S.N.U.A.U. 112, o persoană anonimă a denunțat faptul că pleacă din Buzău pentru a se deplasa la locuința fostei concubine din Ploiești, pentru a o omorî, întrucât aceasta l-a îndatorat în perioada concubinajului la bancă. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat apelantul în zona de vest a municipiului, într-un local public din zona gării. Asupra sa a fost găsit un briceag în poziția deschis, despre care a afirmat că îl folosea pentru desfacerea unei conserve, situație infirmată de faptul că la depistare bărbatul nu consuma decât băuturi alcoolice.

- Reclamă -

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și amenințare, reținându-se că în data de 27 noiembrie i-a adresat în mod direct amenințări concubinei sale. A fost reținut pentru 24 de ore și ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, ocazie cu care s-a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut