fbpx
sâmbătă, mai 4, 2024
spot_img

Un tânăr de 19 ani, găsit spânzurat într-o casă din comuna prahoveană Cocorăștii Mislii

Citește Și

- Reclamă -

Un tânăr care abia a împlinit 19 ani a fost găsit spânzurat în podul casei din comuna prahoveană Cocorăștii Mislii. Descoperirea macabră a făcut-o chiar mama băiatului. În telefonul acestuia polițiștii au găsit mai multe melodii cu versuri care prevesteau gestul necugetat.
Potrivit unui comunicat al Poliției Prahova, tânărul și-a pus capăt zilelor în data de joi, 4 iunie, trupul său fiind găsit în pod, în ștreang, în jurul orelor 15.00.
”Joi, 4 iunie, în jurul orei 15:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Cocoraștii Mislii, în podul unei locuințe, s-ar afla o persoană spânzurată. La fața locului a fost găsit trupul neînsuflețit al unui tânăr de 19 ani, care a fost transportat la SML Prahova, în vederea efectuării necropsiei”, potrivit sursei citate.
În cauza, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce i-ar fi ameninţat cu un topor 

Joi seară, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 22.30,...
Sari la conținut