fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Se întâmplă la Spitalul CFR. O bătrână de 90 de ani a fost lăsată să aștepte patru ore până să fie consultată de un doctor

Citește Și

- Reclamă -

batrana ateptare spital1 - Ziarul INCOMODUn ploieștean a postat pe Facebook mai multe fotografii cu mătușa sa de 90 de ani care venise la Spitalul CFR din Ploiești pentru o consultare, femeia fiind nevoită să aștepte aproximativ patru ore până să fie băgată în seamă de cineva.

”Stau de aproximativ 4 OREEEEEE cu matușa mea ( 90 de ani) la ușa unui ” doctor” NIIIIIMEEENIII NU A ÎNTREBAT MĂCAR ce problema avem, ni se spune doar : AȘTEPTAȚI ……oare cât sa mai aștept ??? Oricum, nu foarte mult !!!! Spitalul CFR Ploiesti”, a scris ploieșteanul pe rețeaua de socializare.

- Reclamă -

Acesta le-a declarat reporterilor ziarului Incomod că mătușa sa de 90 de ani, cu tensiune, s-a prezentat la spitalul CFR cu o fișă de internare, dar nu a fost băgată în seamă până la ora 16. Doctorul care ar fi trebuit –o consulte, dr. Ion Dincă, specialist interne, a avut trei pacienți înainte, dintre care o urgență, după care a plecat pe secție lăsând-o pe femeie să aștepte pe holul spitalului.

batrana ateptare spital2 - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Restricții de trafic la meciul dintre Petrolul și Galați. Ce măsuri se iau

Traficul va fi restricționat duminică, în ziua de Paște, în zona stadionului Ilie Oană, unde se va disputa meciul...
Sari la conținut