fbpx
duminică, mai 5, 2024
spot_img

Bărbat înjunghiat la adăpostul de noapte din Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat a fost înjunghiat la adăpostul de noapte de pe strada Petrolului din Ploiești, joi seară, 25 martie. Potrivit unor surse din cadrul angajaților adăpostului, un bărbat de 47 de ani, recidivist, a venit băut la centru și a pornit un scandal.

Se pare că bărbatul s-a luat inițial de angajații adăpostului, iar în apărarea acestora a sărit un alt bărbat, de 41 de ani, care venise la adăpost să doarmă. Agresorul l-ar fi înjunghiat cu un cuțit în coapsa dreaptă, a transmis SAJ Prahova.

- Reclamă -

Mai multe persoane au intervenit să aplaneze conflictul, iar agresorul a fost la rândul său rănit, suferind un traumatism cranio-cerebral și un traumatism la mâna stângă.

„Polițiștii au fost mobilizați la fața locului, unde au identificat cele două persoane implicate. Din cercetări a reieșit faptul că, în urma unor discuții în contradictoriu, un bărbat în vârstă de 47 de ani l-ar fi lovit pe cel de-al doilea cu un obiect tăietor- înțepător în membrul inferior. A fost solicitată o ambulanță, care a acordat îngrijiri medicale victimei. Ulterior, bărbatul de 41 de ani a fost transportat la spital.”, a transmis Poliția Prahova.

Ambii bărbați au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, anunță Serviciul Județean de Ambulanță Prahova. Ulterior, agresorul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

- Reclamă -

„În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Acesta urmează să fie prezentat, cu propunere legală, Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.”, a mai transmis Poliția Prahova.

Potrivit angajaților adăpostului de noapte, bărbatul care a provocat scandalul nu va mai fi primit pe viitor la adăpost.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO EXCLUSIV – O mașină a fost luată de apă la Vâlcănești. Zeci de oameni sunt izolați

Natura s-a dezlănțuit în ziua de Paște. ISU a emis cod portocaliu de vreme severă, iar mai multe localități...
Sari la conținut