fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Care a fost motivul care l-a determinat pe cetățeanul britanic să-și pună capăt zilelor. Salvatorii montani au găsit bilete de adio

Citește Și

- Reclamă -

Cetățeanul britanic în vârstă de 42 de ani, găsit spânzurat într-o pădure din Bușteni, a lăsat în urma sa trei bilete de adio adresate rudelor sale. Potrivit unor surse, se pare că bărbatul avea datorii foarte mari după o serie de investiții ratate, inclusiv în criptomonede.

În locul în care englezul și-a petrecut ultimele clipe de viață au fost găsite trei bilete de adio, dar mesajele scrise sunt parțial coerente. Bărbatul se pare că a consumat băuturi alcoolice, dar și medicamente înainte să facă gestul fatal. Lângă copacul unde s-a spânzurat, salvamontiștii au găsit o sticlă din care fusese consumată cea mai mare parte din lichid (alcool).

- Reclamă -

Cetățeanul englez venise în vizită în România la fratele și la cumnata sa care locuiau în București. Femeia a fost cea care i-a împrumutat mașina să plece la munte și tot ea a cerut ajutorul Poliției atunci când a văzut că fratele soțului ei nu mai dă niciun semn de viață.

Anunțul dispariției a venit însă foarte târziu, abia luni dimineață la Poliție și luni noapte (orele 22.00) la Salvamont. Echipele de salvatori montani au plecat în căutarea englezului și l-au găsit spânzurat într-o pădure din cartierul Poiana Țapului din Bușteni. Au știut unde să caute pentru că unul dintre prietenii bărbatului dispărut a reușit să-i localizeze telefonul în zona amintită.

În cauză Parchetul de pe lângă Judecătoria Sinaia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Nu sunt suspiciuni de omor în cauză.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut