fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

FOTO Pacientul fugit este cunoscut ca fiind consumator de droguri. Un pacient în pijamale a sărit gardul și a fugit dintr-o secție a Spitalului Județean de Urgență Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE Potrivit unor surse, pacientul care a fugit astăzi din secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Ploiești este cunoscut ca fiind consumator de droguri. Acesta fusese internat chiar astăzi, fiind adus la spital de un echipaj de poliție.

Se pare că pacientul a bruscat o infirmieră în spital, apoi a fugit de pe secție, a sărit gardul unității medicale de unde a fost văzut apoi alergând pe stradă.

- Reclamă -

Cadrele medicale au sesizat poliția, iar bărbatul este căutat la ora actuală.

Contactat de ziarul Incomod, managerul SJU Ploiești dr. Bogdan Nica a declarat că a demarat o anchetă administrativă în acest caz.

ȘTIREA INIȚIALĂ

- Reclamă -

Un pacient al Spitalului Județean de Urgență Ploiești, secția exterioară de pe strada Buna Vestire, a fost văzut când a sărit gardul unității medicale și a fugit pe stradă. 

 - Ziarul INCOMODBărbatul era îmbrăcat doar într-o pijama albă (foto sus) și și-a aruncat papucii în fața sediului DIICOT (foto dreapta), apoi a continuat să fugă desculț pe stradă.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Ploiești a precizat că la ora actuală se face prezența în saloanele din spital pentru a depista cine este pacientul care a fugit. De asemenea, reprezentanții spitalului au sesizat poliția.

Precizăm că la unitatea exterioară a Spitalului Județean de pe strada Buna Vestire funcționează mai multe secții, inclusiv cea de psihiarie.

- Reclamă -

Vom reveni cu detalii.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

FOTO Bărbat dat dispărut după 2 săptămâni de când a plecat de acasă

Un bărbat din Câmpina a fost dat dispărut la Poliție la două săptămâni după ce a plecat de acasă...
Sari la conținut