fbpx
luni, aprilie 29, 2024
spot_img

Noi detalii despre bărbatul căutat în Prahova după ce ar fi amenințat că se sinucide

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat de 50 de ani din Tecuci care ar fi plecat de acasă amenințând că se sinucide este căutat în Prahova, după ce mașina sa a fost găsită în Ploiești. Polițiștii din Prahova au fost alertați de cei din Tecuci, bărbatul fiind dispărut de două zile.

Miercuri seară, 4 august, mașina bărbatului a fost găsită în zona de nord a Ploieștiului.

- Reclamă -

UPDATE

Potrivit unor surse, gălățeanul este angajat al unei companii de furnizare a energiei electrice. Marţi, în timp ce se afla la o intervenţie în localitatea Ţigăneşti, colegul său a fost victima unui accident mortal de muncă. Bărbatul a murit electrocutat pe un stâlp în timpul intervenţiei.

Gălăţeanul căutat acum a fost audiat de poliţie şi de inspectorii ITM imediat după producerea accidentului de muncă. Ulterior nu a mai revenit acasă, iar familia nu a mai ştiut nimic de el până miercuri seara când fiul a primit mesajul scris.

- Reclamă -

„În cursul acestei după-amiezi (n.r. 4 august) bărbatul ar fi dat un mesaj text familiei sale, să meargă sa ia autoturismul pe care îl conducea,  dintr-o parcare din zona nord a Ploieștiului, că el vrea să plece undeva la munte.

S-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, unde au identificat autoturismul în cauză, fiind parcat regulamentar și cu portierele încuiate.

La scurt timp s-a prezentat fiul acestuia, care având o cheie de rezervă a ridicat mașina în cauză.”, a transmis Poliția Prahova miercuri seară.

Joi, 5 august, bărbatul este în continuare dispărut, fiind efectuate verificări pe raza întregului județ. Potrivit reprezentanților IJP Prahova, bărbatul a fost dat în atenție la toate unitățile de poliție de pe raza județului Prahova, care colaborează și sprijină Poliția Municipiului Tecuci pentru găsirea bărbatului.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut