fbpx
luni, aprilie 29, 2024
spot_img

Un șofer beat criță a provocat un accident în Prahova. Bărbatul a fost reținut

Citește Și

- Reclamă -
Un bărbat de 51 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce s-a urcat beat la volan și a intrat cu mașina într-un parapet, în Poiana Câmpina. 

Testat de polițiștii care au ajuns la locul accidentului, șoferul avea o alcoolemie de 1.68. La sital, a refuzat recoltarea de probe, iar polițiștii au dispus reținerea acestuia.

 

- Reclamă -

„La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați despre faptul că pe raza localității Poiana Câmpina s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în care a fost implicat un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani din Breaza.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că autoturismul în cauză a intrat în coliziune cu o balustradă metalică ce delimitează partea carosabilă. S-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a bărbatului, care a indicat valoarea de 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu ocazia conducerii la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, bărbatul a refuzat recoltarea, fiindu-i adus la cunoștință faptul că refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice, constituie infracțiune.

- Reclamă -

În baza probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge”, a transmis IPJ Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Comuna Păulești reciclează: cum puteți scăpa de echipamentele eelctrice și electrocasnice vechi

”Comuna Păulești reciclează” este un eveniment prin care oamenii pot preda echipamentele electrice și electrocasnice vechi, atât de mici,...
Sari la conținut