fbpx
vineri, mai 17, 2024
spot_img

O bătrână a murit la Spitalul Județean de Urgență după ce a picat de pe o targă

Citește Și

- Reclamă -

judetean 1 - Ziarul INCOMODO bătrână de 70 de ani din comuna Cosminele, care era internată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, a murit după ce se pare că a fost scăpată de pe o targă și s-a lovit la cap. Poliția Prahova a deschis un dosar penal, însă, reprezentanții spitalului spun că moartea bătrânei nu a fost cauzată de căzătură.

Femeia a fost internată în Spitalul Județean Ploiești, pe data de 23 septembrie, suferind de o boală degenerativă neurologică (Alzheimer). Ziua următoare, în timp ce era dusă de la salon către cabinetul unde urma să i se facă o tomografie, brancardierii ar fi scăpat-o pe femeie de pe targă, aceasta lovindu-se la cap. La câteva ore după acest incident, bătrâna a decedat în spital.

- Reclamă -

„Conform procedurilor, Spitalul Județean de Urgență Ploiești a sesizat Poliția Municipiului Ploiești, care a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a stabili în urma anchetei cauzele și împrejurările care au determinat decesul”, a declarat inspector principal Alexandru Ursu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Mai mulți angajați ai spitalului susțin, însă, că bătrâna nu a fost scăpată de pe targă, ci că s-a aruncat singură. Totodată, surse apropiate anchetei au declarat că deja ar fi fost finalizată necropsia, în urma căreia s-ar fi stabilit că moartea a fost neviolentă și că nu ar fi fost determinată de incidentul respectiv.

Rudele bătrânei nu au depus plângere la Poliție.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Noi informații despre cazul bebelușului născut mort la Maternitatea Câmpina

Un bebeluș a fost născut mort la Maternitatea Câmpina joi, în jurul orei 13.00, în urma unei operații de...
Sari la conținut